Двойна радост за Е. Попадинова! Спаси се от хакерската атака, събраха се с американския й годеник от трети опит

Двойна радост споходи петкратната носителка на приза „Футболистка на годината“ в България Евдокия Попадинова. Хаджидимовката се спаси от хакерската атака на профила си и се събра с годеника си Кайл Бари в Италия.

„Хора, върнах се!!! Инстаграм акаунтът ми беше хакнат в последните 3 дни и преминах през ада, но накрая всичко се получи! Това е още един пример защо никога не трябва да се предаваш! Имаше толкова много хора, които се свързаха за помощ, затова искам да благодаря на всеки от вас! Благодаря. Обичам ви момчета“, написа нашето момиче в социалните мрежи след преживения ад на заплахи и рекет към нея и близките й хора от страна на извършителите на престъпното деяние.

Нейният американски възлюбен пък се похвали със сполуката най-сетне да хване полет за Италия, за да бъде отново до нея в неаполитанското приключение. „Е, отне ми само три опита, но най-накрая пробих усложненията от летенето на Covid и се връщам към любовта си Евдокия Попадинова. Следваща спирка Рим“, не скри тръпката от предстоящата среща с годеницата си 27-годишният Кайл.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *