Деми Ловато се възстановява след свръхдоза наркотици

Американската поп певица и актриса Деми Ловато е била хоспитализирана в Лос Анджелис, след като вероятно е приела свръхдоза наркотик, съобщават световните агенции.

Неин говорител заяви, че тя е в съзнание и е заобиколена от семейството си, след като е била настанена в болница.
„Деми е в съзнание и е заедно със семейството си, което иска да благодари на всички за любовта, молбите и подкрепата им“, каза говорителят. Близките на Ловато настояват да няма намеса в личния ѝ живот и спекулации, защото здравето и възстановяването ѝ сега са най-важни.

loading...


 Не се съобщава какво е довело до хоспитализацията ѝ. От „Бърза помощ“ потвърдиха, че са транспортирали 25-годишна жена от дома ѝ на адрес, който съответства на този на Деми Ловато, до болницата, но без да разкриват самоличността ѝ, нито да дават подробности за здравословното ѝ състояние.

Сайтът за знаменитости TMZ.com пръв съобщи, че Деми Ловато е хоспитализирана за свръхдоза наркотик, вероятно хероин, като се позова на свои собствени източници.

 Списание „Пийпъл“ оповести, че тя е хоспитализирана, цитирайки близък до нея източник, според който състоянието ѝ е стабилно.

Куп знаменитости от света на шоубизнеса, сред които Елън ДеДженеръс, Руби Роуз, Кеша, Ариана Гранде, Кейлани, Джо и Ник Джонас, изразиха подкрепата си за Деми Ловато в социалните мрежи.

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *