„Демократична България“ на консултации при президента

Текат консултации с парламентарната група на „Демократична България“ от 45-ото Народно събрание.

„Мястото на вашата коалиция е важно, защото в нейно ли лице десният избирател отново намери представителството в парламента. Отреди ви важна роля в общия политически ред в страната”. Това заяви президентът Румен Радев пред представителите на”Демократична България”, които участваха в консултациите за съставяне на правителство. 

„Изправени сме пред редица предизвикателства, които изправят това Народно събрание пред отговорната мисия да състави най-скоро оперативно и отговорно правителство”, каза още той.

„Знам, че имате амбициозни предложения за промени. Вие сте и единствената коалиция до момента, която заяви готовност и внесе проекта за промяна на Конституцията, който все още не може да достигне до пленарна зала”, допълни още Радев.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

3 Коментара

  1. Иванова

    Не знам защо изобщо си губи времето Радев да прави консултации с тия мушмули. Видя се, че нямат никаква подкрепа на изборите и ако не се бяха накачулили 5-6 партии да се обединят никоя нямаше да прескочи 4-те процента и да влезе в парламента. Тия са новият Реформаторски блок, който като се докопа до властта пак ще се разпадне.

    Отговори
  2. Ани

    Ако не беше по процедура, тия изобщо не трябваше да ги викат при президента

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *