Денонощен кабинет за ваксинация и в Плевен

“В Плевен от днес се отваря денонощен имунизационен кабинет за поставяне на ваксини срещу COVID-19”. Това съобщи д-р Ирина Джикова от Регионалната здравна инспекция.

“Пунктът е на територията на университетска болница “Д-р Георги Странски” и се разкрива на основание решение на Министерски съвет и писмо на министъра на здравеопазването”, посочи тя, цитирана от NOVA.

РЗИ увеличи и броя на дневните имунизационни кабинети – 10 са отворени в работните дни на седмицата, 7 – в почивните дни. От понеделник до петък приемат желаещи пет болници в Плевен – от 14.00 до 18.00 ч. – “Д-р Георги Странски”, “Св. Марина” – местност “Русково бърдо”, “Авис Медика” – парк “Кайлъка”, “Сърце и Мозък”, “Св. Панталеймон” – жк.”Дружба”.

В работните дни са отворени пунктове в пет общински центрове – от 14.00 до 18.00 ч. – Левски, Белене, Кнежа, Гулянци и Червен бряг.

В почивните дни работят кабинети от 10.00 до 16.00 ч. на седем места – “Сърце и мозък” и “Свети Панталеймон” в Плевен, и в Левски, Белене, Кнежа, Гулянци и Червен бряг, уточниха от РЗИ.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *