Денят ти на раждане показва какъв си в ЛЮБОВТА

Дните от седмицата имат своето символично значение, когато говорим за характери и любовни предпочитания, както и късмет в живота. Всичко това можете да разберете в следващите редове, в които ще видите какъв сте в любовта според деня ви на раждане.

ПОНЕДЕЛНИК: Хората, родени през първия ден от седмицата често са първи в живота и много от неговите аспекти. Това е специален ден, защото дава ново и чисто начало на седмицата. Хората родени през понеделник са първи и в любовта. Винаги имат ухажори, от които само трябва да си изберат. Често цялото това внимание гъделичка самочувствието им и когато някой реши да им откаже любов, те се оказват много наранени, защото не са свикнали. И все пак тези случаи са истинска рядкост. Повечето пъти трудно може да ги хванете в период, в който нямат човек до себе си.

ВТОРНИК: Тези, родени във вторник, имат моменти в живота, в които наистина винаги са на второ място. Късметът, новата работа, новата любов им се изпълват между пръстите и това е нещо, с което не могат да се борят, защото съдбата така им е отредила. Затова ценят всяка победа в любовта и всяко завладяно сърце, защото оценяват факта, че някой им е дал шанс да докажат какви хора са. По тази причина държат много на връзките си и никога не биха си позволили да изневерят или да загубят това, което често са си спечелили.

СРЯДА: Хората, родени в сряда, понякога са хора с две лица, които разбиват много сърца. Никога не можете да разберете какво си мислят или чувстват. Понякога може да са влюбени в двама различни души, но никога нито един от тях да не разбере за съществуването на другия. Просто са си такива по душа и не можем да им се сърдим, но винаги трябва да си имаме едно наум. Обичат вниманието и харесват това няколко души да си падат по тях по едно и също време. Няма да пожелаят сериозна връзка, но с радост ще се порадват на вниманието.

ЧЕТВЪРТЪК: Родените в четвъртък са много щедри в любовта. Имат широки сърца, дават всичко от себе си за всяка следваща връзка и мечтаят да намеря истинския човек, с когото ще прекарат живота си. Те не обичат интригите, странят от бурните връзки и озоват ли се в такава, изчезват с неподозирана бързина. Хората родени в четвъртък създават най-здравите семейства, на които всеки може да се възхити.

ПЕТЪК: Родените през този ден от месеца определно се различават коренно от предходните. Те не семеен тип, нито дори си падат по сериозните връзки. Предпочитат животът им да протича леко, щастливо и неангажиращо. Обичат да пътуват, да търсят нови преживявания, нови връзки и никога не се задържат дълго на едно и също място.

СЪБОТА: Това са хора, които не обичат промените в нито един аспект от живота им. Намират любовта рано и обикновено тя остава за цял живот. Не държат да пътуват по света, да имат много партньори и чак след години да изберат този, с когото искат да прекарат живота си. Ценят много всичко, което имат – най-вече семейството си. Не са склонни на изневяра и изобщо не подкрепят подобен тип поведение. Истински подходящи за обичане са, защото никога няма да ви разочароват.

НЕДЕЛЯ: Родените в неделя са малко противоречиви личности. От една страна им се иска да са семейни и в дълга връзка, от друга пък все им се струва, че изпускат нещо и им трябва още време, за да се наживеят така, както им се иска. С тях трябва да се внимава и внимателно да се следи за знаци в какъв етап от живота си са. Понякога могат да ви подведат, че са готови са сериозна крачка, но накрая да продължат сами по пътя си.


Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *