Депресията вкарва Преслава в секта! Певицата търси успокоение в странно разклонение на Бялото братство

Напоследък прави впечатление, че изпълнителката от Добрич прекарва цялото си свободно време сред природата и то не на море или край някой модерен басейн, както предпочитат повечето й колежки, а по планините и в горите. Според нейни познати, това не е случайно. Тя била започнала да обикаля всички места, които са любими на последователите на Петър Дънов.Певицата дори е посетила Седемте рилски езера и в частност Бъбрека във времето, в което там се събират членове на Бялото братство, за да играят паневритмия.

Оттогава Рила била станала любимото й място за почивка. Тя вярвала, че оттам се излъчва специфична енергия, която я зарежда и лекува. Търсела и други енергийни места в страната, тъй като смятала, че там ще получи сили за живот. Интересувала се също така от чакри, прераждания, зодии и астрология.

„Петя сериозно е залитнала по един от нерегламентираните клонове на Бялото братство, като нищо ще се откаже от християнството и ще отиде при дъновистите”, коментират зад гърба на певицата. Освен всичко друго, в това учение я устройвало, че целомъдрието и съпружеската вярност се считат за отживелица. „Много е доволна, че в Бялото братство не се налага да се жениш, за да правии секс”, смеят се зад гърба й нейни колежки, които са запознати с безбройните любовни похождения на певицата, пише “Уикенд”.

Причините на Преслава да се обърне към Дънов обаче не били никак забавни. След скандалите в „Пайнер” и караницата с Галена от миналата година тя започнала все по-често да се оплаква, че не се чувства добре. Нервите й били обтегнати, започнала да изпада в състояния, близки до депресия и меланхолия, нямала желание да работи и близките й започнали сериозно да се притесняват. За да се почувства по-добре, тя започнала да чете езотерична литература и така открила Дънов. Звездата не гледала на дъновистите като на секта. Вярвала, че то е най-великото учение в света.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. бай Хой

    Само редовно праскане навсякъде ще я оправят, тя е навикнала на това и вероятно напоследък не намира мераклии…

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *