Депутатът Ст. Апостолов открива кръга в потока на орлетата, на Ив. Стоянов даден най-взривоопасният наряд

Депутатът Стефан Апостолов открива кръга в потока на орлетата във втората осмица на Първа лига. Симитличанинът поема днешния мач между „Локомотив“ /ГО/ и „Нефтохимик“, които се боричкат за 3-то място. Асистенти по тъча на стадиона в Горна Оряховица са Петър Джугански и Димитър Стоилов.

На петричанина Ивайло Стоянов Съдийската комисия даде най-взривоопасния сблъсък в челната шестица между „Лудогорец“ и „Левски“. За реда в треньорските зони и за смените ще следи санданчанинът Мирослав Максимов. Международникът Николай Йорданов видя края на близо 2-годишно разминаване с ОФК „Пирин“ с две назначения в рамките на последните 10 дни – турнирния двубой с „Ботев“ миналия вторник, в който нямаше грам вина за поражението на благоевградчани, и утрешната визита в Стара Загора. Промените в бригадата му включват двамата лайсмени и допълнителните помощници. Флагчета на стадиона под Аязмото ще размахват Георги Тодоров и Андрей Николов, а зад вратите ще бдят Петър Доровски и Вихрен Манев.

В изтегления за днес мач на „Банско“ в Разград с дубъла на евробоеца свирката е поверена на хасковлията Павлин Тютюнджиян.

ТОНИ КИРИЛОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *