HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ДЕРБИ С ГОРЕЩ ЗАРЯД! Трио основни футболисти на „Вихрен” се оплаква от травми

За първи успех в кампанията излизат днес футболистите на „Вихрен” в домакинството си срещу „Пирин” /ГД/. Пак в курортния град двата отбора играха контрола помежду си непосредствено преди началото на първенството, в която се наложиха хората на Йордан Боздански с 2:1 и нанесоха единствената загуба на санданчани в хода на летните проверки. В изминалия шампионат вихренци паднаха и в двата мача срещу неврокопчани, които бяха безапелационни във визитата през есента с 3:0 и взеха по-трудно пролетния сблъсък с 2:1 на стадиона в Гоце Делчев.

Травмата на капитана на гладиаторите Валери Георгиев, която го извади рано от двубоя в Самоков миналата седмица, постепенно отшумява. От болежки се оплакват лидерите в атаката Александър Русков и Александър Якимов. След снощната тренировка в разговор с триото наставникът Петър Златински трябваше да реши дали и в каква степен да ги използва.

„В Самоков играхме добре, но наши грешки и съмнителни съдийски отсъждания ни лишиха от точки. Искам обаче да върна лентата към началото на седмицата, когато се проведе общото събрание на клуба. Тук сме, за да върнем славата на санданския футбол и да инвестираме в спортната инфраструктура на града”, увери адвокат Михаил Михайлов, член на новия УС на “Вихрен”.

СТАНЧО СТАНЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *