Десетокласник наби връстник в междучасието, позволил си да разнася лоши слухове за приятелката му

Ученици се биха заради момиче в Дупница. Инцидентът стана вчера сутринта в междучасието между втория и третия час. Десетокласник от Професионаната гимназия „Сергей П. Корольов” влязъл в двора на Гимназията по облекло и стопанско управление и се нахвърлил върху свой връстник, братовчед на приятелката му. Момчето не очаквало нападението, тъй като със 17-г. Г.Б. се познавали, но той започнал да го удря пред учениците в двора.

Атаката на възпитаника на професионалната гимназия била спряна след намесата на учители и директора на училището и С. Г. се отървал с няколко натъртвания по лицето и тялото. Прегледан е от медицинско лице, което не е установило тежки наранявания.

От училището са потърсили родителите на битото момче и им съобщили за инцидента. За случая е уведомено и РУО – Кюстендил.

Родителите на бития тийнейджър подали жалба в РУП – Дупница и Г.Б. е открит и задържан за 24 часа. От полицията са иззели записите от охранителните камери, за да се установи как е станал боят.

Пред полицаите 17-годишният Г.Б. заявил, че е набил С.Г., защото си позволил да разнася лоши слухове за приятелката му, с която са братовчеди.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *