Десетокласници от Долно Осеново на двуседмичен стаж в Общинска администрация – Симитли

9 ученици от ОбУ „Св. Паисий Хилендарски“ – село Долно Осеново започнаха двуседмичен стаж в Общинска администрация – Симитли.

Десетокласниците бяха посрещнати от зам. кмета на община Симитли Евгения Георгиева, която ги приветства с добре дошли. Учениците представиха себе си, споделиха накъде мислят да продължат по пътя на развитието си, след което започнаха с първата тема от стажа: „Организационна структура на Общинска администрация – Симитли“.

 Учениците от десети клас, обучаващи се в професионално направление „Приложна информатика“, професия „Оператор на компютър“, специалност „Текстообработка“ ще осъществят своята практика в съответствие с ДОИ и НИП за придобиване на първа степен на професионална квалификация за професия „Оператор на компютър“. Учебното съдържание е съобразено с изискванията на държавния образователен стандарт за придобиване на квалификация. 

 Основната цел на практиката е учениците да приложат усвоените знания и умения в реална работна среда и на реално работно място, да допълнят знанията си и усъвършенстват уменията си със специфичните характеристики на предприятията в зависимост от характера на дейността им и пазарния им дял…

ИВАН ИВАНОВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *