Възпитаничката на ЮЗУ Десислава Ахладова е новият правосъден министър

Досегашният заместник-министър на правосъдието Десислава Ахладова беше избрана за наследник на Данаил Кирилов. 

Тя бе избрана за нов министър в кабинета „Борисов 3“ с подкрепата на 98 депутати, 45 гласуваха против и 1 се въздържа.

“Искам само да благодаря за оказаната ми отговорност. Надявам се да удовлетворя очакванията ви”, каза кратко Ахладова след като се закле пред депутатите.

Десислава Ахладова до сега бе зам.-министър на правосъдието. Юридическият си опит тя трупа в Перник, където е била ръководител на районния както и на административния съд. Завършила е право в Благоевград през 1997 г.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

7 Коментара

 1. за "Струма":

  Че е възпитаничка на ЮЗУ съвсем не е за хвалене, напротив! Каракачан Шкембе Войвода и той в биографията си пише, че д-р по международно право, но не пише от къде си е купил дипломата.

  Отговор
 2. БИК

  Тома Биков също е възпитаник на ЮЗУ – ГЪЗОЛИЗАЧ. Завършва актьорство за драматичен театър в ЮЗУ „Неофит Рилски“ – Благоевград.

  Отговор
  1. Боре Тъпото Юрука

   Този дирник Т. Биков май е от Бургас, не мога ли да си купи диплома от техния свободен университет като географския “корифей” Черната Златка, че е ходил чак до ЮЗУ-то? Или тарифата тук е била по-ниска?

   Отговор
 3. Тъжната истина

  Тези срам нямат, да вземат часовете на доц. Солунка Попова и да ги дадат на неграмотната снахичка на ректора Юруков. След като и двамата му сина, зорлем завършиха средното си образование, той си ги направи докторанти, написаха им дисертации, единият вече е и д-р. Така “татенцето” Юруков, избива комплексите на амбициозната си съпруга.Освен снахичката, назначи и сестра и на работа, назначи и сват си и така осигури родата до девето коляно. Тъжна и жалка картинка в ЮЗУ, което върви с 200 по нанадолнището. Ама всеки си заслужава управниците. ЮЗУ в момента е точно копие на мутренската ни държава. Управлява се от анархокомунисти и доносници на комунистическата ДС.

  Отговор
  1. Сашо Воденицата

   Тази Солунка не крадеше ли пари от подкупи като асистент на някакъв проф. Марков преди десетина години? Тя май е била и научен ръководител на Юруковата снахичка, дето сега и е духнала под опашката. Народът казва: “Храни куче, да те лае”!

   Отговор
 4. ПИФ

  Е ама тя вече е докторант на ПИФ, с научен ръководител корифея по правни науки Николай Марин. Какъв капацитет е този, той няма самостоятелна публикация, а се води научен ръководител на всички от властта. Същата е докторант на ПИФ преди Гешев и Маринов да станат.

  Отговор
 5. Ювенал

  Очаквайте я скоро като нов докторант на ПИФ в компанията на Каскета и предишния МВР шефу освен ако дотогава Боко Маркуча не хвърли кърпата на ринга и пенсионера Боко Юруков не го изритат от незаконното място на ЮЗУ ректор, което заема.

  Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *