Деси Банова била хостеса, посрещала гости в кръчма

Бившата синоптичка на Нова телевизия Деси Банова, която миналото лято плени със сините си очи бившия държавен глава Росен Плевнелиев и вече е негова законна съпруга, не винаги е била тв звезда.

Преди да стане популярна, г-жа Плевнелиева е изкарвала прехраната си като хостеса в ресторант, писа „Уикенд”.

Деси обаче не се гордеела особено с този факт от биографията си и предвидливо го е изтрила от сивито си. 20-годишната тогава блондинка учела „Международен туризъм” в УНСС, а вечер заработвала в заведение. Бъдещата президентска съпруга отговаряла за настаняването на гостите по масите. Деси винаги била с перфектен външен вид – прическа, деликатен маникюр, лъснати обувки и винаги приветлива и усмихната.

Официално кариерата й стартирала през 1996 г. Деси била на 23 г. Тогава тя станала част от екипа на предаването „Квартал” по кабеларката „7 дни”, която фалира през 2009 г. Когато президентската съпруга направила първите си стъпки в телевизионния ефир, имала неблагоразумието да се щракне гола, без да подозира, че някой ден ще се срамува от палавия кадър.

Случайно или не, фотосът, на който новата жена на президента Плевнелиев позира по монокини, се изпари от публичното пространство. На него Банова позира ухилена до уши и свенливо е прикрила гърдите си с едната си ръка. С другата държи маркуч, от който струи вода.

Година по-късно продуцентът Стефан Кунчев я поканил да стане водеща на предаването „Хензел и Гретел” по музикалната телевизия ММ. Славата я връхлита едва през 1998-а, когато започва да съобщава прогнозата за времето по Нова телевизия.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *