Деси Банова зарязва Росен Плевнелиев, синоптичката милионерша иска пак да се изявява на тв екрана

Бившата синоптичка Деси Банова е дала зор да се връща на работното си място – Нова тв. В момента блондинката е по майчинство, но изпитвала носталгия към професията си и имала планове в най-скоро време да поизостави задълженията си на съпруга на Росен Плевнелиев и отново да се изявява в ефир, коментират из коридорите на телевизията.

Банова излезе в дълга отпуска миналото лято. Тъй като не подхождаше на една половинка на президент да чете от аутокюто прогнозата за времето, Деси напусна отдела на синоптичките и я “повишиха” със собствена рубрика. В “Историите на успеха” тя интервюираше млади, интелигентни българи, които въпреки трудностите са постигнали невероятни успехи не в чужбина, а тук, в родината.

Последното издание на рубриката ѝ бе в началото на юни миналата година, след което Банова се оттегли в очакване на раждането на сина си. А той проплака в първия ден на октомври.
Макар след появата на Йоан Плевнелиев майка му да се закани, че скоро няма да се върне на работа, тъй като вече приоритет е синът ѝ, с днешна дата Банова започнала да изпитва носталгия по телевизията. Из коридорите на медията дори с чувство за хумор подхвърлят, че Росен Плевнелиев може да е свършил парите, след като жена му драпа отново за ефир. 

Близки на Деси пък коментират, че зад плановете ѝ да започне отново работа не стоят финансови мотиви. Те предполагат, че Банова просто иска да покаже, че дори и да е омъжена за милионер, не смята вечно да стои в неговата сянка, а и на негова издръжка.
Банова замисляла да поднови работните си ангажименти чак наесен. Дотогава с бебето и майка ѝ ще се радват на лукса в хасиендата на Плевнелиев в град Уранополи на полуостров Халкидики.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *