Деси Банова подкара блъснат джип

Деси Банова не само е преодоляла страха си да шофира, но и отново е седнала зад волана на лъскавия си джип, с който в началото на февруари претърпя катастрофа на столичния булевард “Цариградско шосе”.

Въпросният мощен мерцедес, който се отличава от километри заради турскосиния си цвят, известно време бе извън движение, за да премине през основен ремонт. Тъй като возилото е сватбеният подарък на Банова от Росен Плевнелиев за венчавката им през юни миналата година, тя преценила, че не иска нова кола заради сантименталната стойност на тази. Бившата синоптичка преглътнала лошия спомен от инцидента и отново кръстосвала столицата с баровския джип, който струва 150 хиляди лева. Докато мерцедесът на Деси беше в гараж, тя караше далеч по-скромна и обикновена количка, но не ползваше услугите на личен шофьор въпреки уплаха, който получила след катастрофата.

Припомняме, че половинката на бившия президент Плевнелиев бе ударена отзад от бус на „Цариградско шосе“, докато тя беше зад волана на джипа си. Въпреки сериозността на ПТП-то Банова се отърва без сериозни травми, но самата тя призна, че в онзи миг изпитала срязваща болка, вероятно причинена от камшичния удар. Веднага след инцидента съпругата на Плевнелиев бе откарана от самия него във Военномедицинска академия. А след прегледа в спешния кабинет бе пусната за домашно лечение, тъй като не бяха установени сериозни травми.
В продължение на два месеца блондинката избягваше да сяда сама зад волана, но вече не била толкова стресирана. Лично тя возела всяка сутрин дъщеричката си от предишната ѝ връзка с бизнесмена Ивайло Граховски до училище, тъй като момиченцето от тази есен е в първи клас. Йоана е част от първолаците в престижния Италиански лицей, където за пръв път училищния праг прекрачиха и други звездни наследници като щерката на Николета Лозанова и Валери Божинов – Никол.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *