Деси Банова срещу слуховете: Обичаме се с Росен, няма да се развеждаме!

„Обичаме се с Росен! Изобщо няма нищо вярно в това, че се развеждаме! Да ви кажа не съм видяла това, което е написано, но то не е вярно. Ние двамата си гледаме децата и сме щастливи, няма какво друго да ви кажа по темата.“

Това сподели съпругата на бившия президент Десислава от Плевнелиева.„Не знам откъде си измислят хората такива сензации. Сигурно,  за да се продават“, допълни бившата синоптичка.

Росен Плевнелиев и Деси Банова сключиха брак през юни миналата година, а синът им  се роди на 1 октомври 2018 година и наскоро стана на две годинки. За рождения ден на малкия, Росен и Деси били заедно, допълват близки до семейство.

Голямата фамилия на Плевнелиев живее в луксозна къща в „Резиденшъл парк“ –  комплекс построен от строителната фирма на бившия държавен глава. Ссиноптичката никога не е имала конфликт с децата от първия брак на съпруга си и дори е споделила това в медиите.

За Росен Плевнелиев това е трети брак. Преди него той е развеждан два пъти, а втората си жена Юлияна има синове Асен и Павел. Деси  има дъщеря Йоана от бизнесмена Ивайло. Общото им дете с Росен се казва Йоан, пише „България Днес“.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *