Десподов гневен: Играч съм на Каляри, не дискутирайте спекулативни теории

Футболистът на Каляри Кирил Десподов обяви, че въпреки всички спекулации, които се завъртяха около него в последните седмици, той все още е играч на клуба от Серия А, пише gong.bg .

„Предвид всички спекулации, появили се в медиите, относно моето бъдеще, бих искал да ви споделя, че продължавам да бъда футболист на „Каляри”. Всичко, което четете, е плод на слухове и непотвърдена информация. Продължавам да тренирам усилено със синьо-червения екип на италианския тим и да работя усърдно върху усъвършенстването на физическата си форма и личностното си израстване”, сподели във Фейсбук Играч номер 1 на България за 2018 година.

„Призивът ми към медиите и спортната общественост е да не публикуват и дискутират спекулативни теории, докато няма официална информация относно моето кариерно развитие”, сподели Кирил Десподов.

През седмицата се появиха информации, че от Каляри се опитват да преотстъпят Кирил Десподов на тим от по-ниските нива в Италия, но самият той е отказал тази възможност. Сред другите варианти, които бяха съобщени в медийното пространство, излезе и този за бившия му клуб ЦСКА и евентуално завръщане на “Армията”.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *