Детски рокли – цял приказен свят

Да избереш детски подарък изобщо не е лесно, особено ако става въпрос за момичешки такъв. Нашето време е времето на възможностите – децата са затрупани от какво ли не. Като започнем от играчки – когнитивни, развитийни, такива, свързани с въображаема игра, плюшени, стратегически, електронни и още много други. Стаите могат да бъдат като част от приказка – светлини, декор и украшения. Съвременните деца са привилегировани, защото имат множество възможности, но това има и своите минуси. Един от тях е, че малко неща могат да ги зарадват и впечатлят.

Ако се чудите какво да подарите на момиче, то ще ви изненадаме, но едни от най-хубавите подаръци са детски официални рокли с дълъг ръкав.

Причините са две.

На първо място подаръкът е функционален. Няма да бъде изконсумиран и да изчезне веднага, а ще бъде от полза както на малкото момиче, така и на родителите, които ще се зарадват да отметнат една дреха от задължителния пазар на дрехи.

На второ място подаръкът може да бъде част от въображаема игра. Технологиите изместват малко по малко реалния живот и това е валидно дори за детството. Децата предпочитат да играят на телефоните, таблетите и компютрите, а от това страда най-вече развитието на въображението. Трябват им много играчки и подобия, за да създадат среда за игра, а тя е налична, стига да можеш да си я представиш. Колкото повече детето развие своето въображение в детството, толкова по-креативна личност ще стане като възрастен. Подарете на малката детска рокля, което може да се превърне в цял приказен свят. Нека е красива, феерична и приличаща на дреха на принцеса. Споделете, че прилича на някоя героиня от приказка, прочетете я заедно и предложете да изиграете приказката под формата на игра. Бъдете изобретателни и подтикнете детето да се включи в игра наужким, да си представи света около себе си, да се почувства красива и способна да сътвори чудеса.

Ще видите как роклята ще стане ключ към магичен свят, в който момиченцето може да се потопи, когато скуката се появи и тя има нужда от игра. Ще забрави за таблети и купища играчки, а Вие ще знаете, че сте направили голям подарък – не просто рокля, а отключване на света на представите.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *