Децата на брат Галев отличници по химия, живеят скромно в София

В София от няколко месеца заживяха наследниците на Ангел Христов – единият от тандема Братя Галеви.

Синът Виктор и дъщерята Елен на единия от братята са студенти в Химикотехнологичния и металургичен институт в столицата. Двамата живеели под наем и не демонстрирали лукс. Дори състудентите им не знаели, че са деца на Ангел Христов. Виктор и Елен са отличници в специалността „Фин органичен синтез“ в редовна форма на обучение. Дори Елен кандидатствала за стипендия и имала намерение да продължи образованието си в чужбина.

Майка им Радмила живее в Дупница. Дамата е треньор на малки таланти в художествената гимнастика, които редовно печелят отличия в шампионати. Никой не я гледа накриво, защото Геле помагал на много хора въпреки страшната си слава.

Ангел Христов и Пламен Гелв избягаха от България през 2012г. малко преди да бъдат осъдени окончателно по 5 години затвор заради рекет, пише „България Днес“.

От тогава комисията за незаконно имущество води дела срещу тях. Искът срещу Ангел Христов, съпругата и децата му е в размер на 2,25 милиона лева, а срещу Пламен Гелев и наследниците му – 2,26 милиона лева. Въпреки това децата на Христов останаха да учат в България а дъщерята на Пламен Гелев отдавна живее и учи в Лондон, където е и майка й Емилия.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *