HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Децата на Николина Чакърдъкова с потресаваща изповед за битката й с рака

Синът и дъщерята на любимата народна певица Николина Чакърдъкова споделиха за пръв път как семейството е приело трудната й битка с рака. 

“Първият път като беше, бяхме с нея на турне. И изведнъж много я заболя. Качвам се една сутрин при нея горе и тя ми казва – имам тумор. Аз не можех да повярвам! Казвам й: Не, това не си ти! Ще ти дам моя бъбрек. Всичко ще се оправи”, разказва дъщерята Мария, пише pik.bg. “Пожелавам на всички родителите им да са живи и здрави, защото много е страшно! Много плаках, много се молих. Слава Богу, всичко отмина. Но единственото, което вече пожелавам, е здраве”, казва Мария.

Брат й Васил не скри сълзите си. Младият мъж се разплака, когато си спомни страшния период. Родителите му скрили от него тежката диагноза. “И правилно са постъпили. Аз – в Америка, какво разбирам аз, едно 19-годишно момче… Но майка ми като била на операционната маса, казала: “Докторе, прави каквото искаш, аз сина си ще посрещна от Америка”, каза през сълзи Васил.

Той избрал да учи в Щатите. “Като казах на майка ми къде смятам да уча, тя каза: “Ама как така – от Гоце Делчев – в Маями?!”. – Ами ето така – отидох”, разказа Васил.

Дъщерята Мария допълни, че била домошарка като майка си. Пропяла преди две-три години, когато се престрашила, защото като била малка, Николина все й казвала: “Васе, майка, ти за певица не ставаш”. “С мама сме излизали на една сцена. Но аз – бях само танцьорка. Тя на шега ми вика: “Маре, майка, ако искаш да избягат хората, излез с мен да пееш”, смее се Мария.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *