Децата на ОФК „Пирин“ закриха годината с голеада срещу ЦСКА на „Армията“

Децата на ОФК „Пирин“ от набор 2006 закриха годината с голеада 5:5 срещу ЦСКА на изкуствения терен на „Армията“. Момчетата на Венелин Товиров са в нулев сезон откъм първенство и до лятото ще поддържат форма в приятелски турнири и контроли. Всичките 25 свои възпитаници отведе в столицата пиринският наставник и без изключение ги извъртя в хода на спаринга. Единствен игра без смяна централният защитник Кирил Кишишев, който е син на бившия футболист на „Септември“ /Сим/ Красимир Кишишев и близък родственик на екснационала Радостин Кишишев.

Докато бяха в основния си състав, орлетата дръпнаха с класическа преднина. Слави Василев пръв разпечати противниковата врата в самото начало, последван от двата бързи гола на Радослав Лазов и петричкото попълнение на зелено-белите Христослав Ячев. След почивката авансът набъбна до 5:1 с точните изстрели на Кристиян Ангелов и Петър Пашов, преди да започнат хокейните смени и домакините да стигнат до равенството.

Официален старт на зимната ваканция за малките футболисти ще бъде даден идната седмица на коледното тържество, което техният треньор подготвя.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Текстове: 1. К. Кишишев единствен игра от началото до края на спаринга.

  1. Петричкото попълнение Хр. Ячев вкара единия от головете.

3.,4,5. Радостта в зелено-бяло на „Армията“.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *