Децата на „Пирин 2001” най-убедителни преди ваканцията

В последния есенен кръг на детското областно футболно първенство ОФК „Пирин“ /Бл/ победи като гост „Малеш“ с 2:1. Загубата на микревци ги прати на четвърто място с еднакви точки, по 25, с третия „Неврокоп“. Срещу орлетата домакините, за които преди този двубой съществуваше теоретична вероятност дори да зимуват на върха, поведоха с гол още в 1-та мин. на Методи Недялков, но тимът от областния център стигна до победата с попаденията на Васил Христов /41/ и Асен Георгиев /51/.

„Неврокоп“ завърши наравно 1:1 при визитата си на „Пирин“ /Рз/, като домакините откриха чрез Владимир Юруков в 15-та мин., а Хюсеин Имам изравни в 55-та. „Пирин 2001“ победи „Перун“ с 5:0 с головете на Калин Митрашки /17,45/, Кристиян Георгиев /47/ и Петър Георгиев /52 от дузпа, 59/. „Банско“ и „Пирин“ /ГД/ поделиха точките без голове, а мачът между опашкарите „Септември“ /Сим/ и „Места“, които не успяха да спечелят точки до този момент, бе изместен за пролетта, когато ще се играе и другият отложен мач между „Пирин 2001“ и „Пирин“ /Рз/ от 7-ия кръг.

Есенен първенец с 30 т. е „Беласица“, който през този уикенд взе градското дерби срещу „Мечетата“ с 2:1, втори е „Вихрен“ с 27 т., като в последния кръг гладиаторите почиваха.

СТАНЧО СТАНЧЕВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *