Децата на Сандански вече репетират в напълно обновена огледална зала

Нова подова настилка, нови огледала, ремонтирани стени и таван, енергийно ефективно осветление и звукоизолиращо покритие са част от мащабния ремонт на една от репетиционните зали в Дома на културата, който претърпя в последната година пълна трансформация.

Всички танцови формации, с които Сандански се гордее, вече провеждат своите репетиции в реновираната огледална зала, която вече може да се ползва пълноценно и е съобразена с всички изисквания за провеждането на тренировки на танцовите формации от град Сандански.

От днес, когато започва активната творческа дейност на всички състави, танцовата огледална зала ще се ползва от 7 формации, които наброяват над 500 деца репетиращи и участващи на различни сцени не само в града и България, но и чужбина.

„Добрите условия не само за представяне, а и за предварителната подготовка, са изключително важни за успеха на формациите и аз ще продължавам да поддържам и подкрепям талантите на община Сандански“ – сподели кметът Кирил Котев по повод старта на новата творческа година.

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *