Деца потрошиха чешмичката на пазара в Симитли

Вчера в една от Фейсбук групите, посветена на община Симитли, потребител публикува следния коментар относно вандалски акт, сътворен от момче и момиче – с пиратка или бомбичка те потрошили чешмичката на пазара в града.

„Ето така започва Новата 2022 година в град Симитли… Днес е чешмата на пазара, утре люлката в парка, а после, драги родители, какво следва?”, пише Василка Георгиева.  

От написаното в поста става ясно, че актът, с който чешмичката е била разрушена, е умишлен, като е извършен от две деца.

Общинското ръководство остро осъжда подобен вид действия и посегателства върху всякакви обекти и предмети, които имат за цел да облагородят нашия град и да създават удобства за жителите и гостите на община Симитли!

Вече е започнато събиране на информация по случая, свързана с извършителите и техните мотиви. Ще се проверят и видеозаписи от района на инцидента.

От община Симитли отправят апел към жителите и гостите да сигнализират своевременно, ако станат преки или косвени свидетели на подобен вид вандалски актове, както и да пазят родния град и село!

ИВАН ИВАНОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *