Деян Икебаната призна: Емил Димитров ме обичаше!

Искрено приятелство до края на живота си е поддържал големият Емил Димитров с ексцентричния певец Деян Неделчев-Икебаната. Това разказа с носталгия за дните, когато е бил близък с естрадната ни легенда.

Оказа се, че успешният дует на двамата изпълнители „Къде е тя“ съвсем не е единственото, което е свързвало Емил и Деян. Неделчев и Димитров са имали силна дружба, а Емил е бил сигурен, че по-младият му колега ще има същата популярност като неговата. „Беше великолепен човек, аристократ, велик артист и в същото време много самотен. Това е най-голямата българска звезда! Познавам го много добре, бяхме много добри приятели, често се виждахме“, казва Неделчев пред столичен вестник, пише pik.bg.

Деян споделя, че с Емил са имали силна връзка помежду си и са споделяли един мироглед, заради което докрай са останали близки. „Той ми предложи да направим дуета, защото много ме обичаше. Казваше ми, че съм велик певец и трудно ще бъда разбран. Няма да забравя една вечер в шоуто „Как ще ги стигнем“. Вдигна ме пред всички и ми каза – „Ти ще станеш като мен!“ – с носталгия си спомня талантливият изпълнител.

Деян е категоричен, че големите български музикални компании са мафиотски, и затова предпочита да се продуцира сам. Дава за пример десетките родни музикални формати, на които според него само обещанията са големи.

„Рафи, Жана, Славин – всички тези талантливи хора не станаха звезди въпреки обещанията. В България няма истински шоубизнес. Няма какво да се лъжем! Не виждам и чалгата да се развива. Всички чалгари си пеят по техния цигански начин. Това са едни непеещи проститутки, които размиват мозъците на младото поколение!“ – отсича Икебаната, който никога не е криел негативното си отношение към лекия жанр.

„Имал съм много трудни моменти. Може би най-трудният момент беше, когато се разделихме с моя брат и имаше период на една голяма пропаст между нас. Оставал съм без лев и съм се чудил какво ще правя, след като аз мога само да пея. Тогава срещаш някого, продължаваш напред, надеждата умира последна. Важно е човек да не се отказва от мечтите си. Изход от всичко има!“ – убеден е певецът, който след години разлъка се сдобри с брат си и вече работят заедно.

Дълги години певецът работеше в чужбина. Той дори имаше идея да купи апартамент на Канарите, но все още не е събрал необходимата сума за покупката.

През последните години Неделчев няма човек до себе си. Не крие, че понякога му е тежко, но рядко си позволява да падне духом.

„Имал съм една голяма връзка, една голяма любов. В момента нямам никого до себе си, но и не търся. Съдбата ще ме срещне с правилния човек, когато дойде времето. Много пъти съм бил самотен и тъжен. Приятелите и музиката ми ме спасяват в такива моменти“ – откровен е певецът.

Въпреки многото трудности и нападките през годините Деян споделя, че е горд от себе си. Икебаната се смята за успял изпълнител и твърди, че за разлика от редица свои колеги не е изгубил човешкото в себе си.

„Гордея се най-много с това, че останах сред хората. Въпреки че съм известен, останах приятел с всеки и никога не станах надменен“ – признава ексцентричният певец.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *