Джем купон за двоен празник на преподавателката по пиано в ЮЗУ Цветомира Съботинова

Двоен празник направи щастлива гл. асистент по пиано във Факултета по изкуства на ЮЗУ д-р Цветомира Съботинова. Тя чества своя 40-и рожден  ден и 5-и рожден ден на музикалното училище, чийто ръководител е.

Партито се превърна в джем сешън с изпълнения на група „Рок кидс“ и всички талантливи певци и музиканти, с които бяха и техните родители и приятели. Цветомира Съботинова свири на пианото, мъжът й Станислав Кайчев на китарата, в музикалната фиеста се включи и собственикът на заведението Иван Сандев.

Дъщерята на Цветомира Съботинова – Люси, също се изяви на сцената и направи предпремиера на днешното си участие на блус джаз феста денс с Биг Бенда на Благоевград. През юни 10-годишната певица ще лети за САЩ за обучението в „Дисни“ след спечеления кастинг миналото лято за роля в Холивуд.

На двойния рожден ден имаше много подаръци и изненади, а най-голямата беше страхотната торта от учениците за любимата учителка. Цветомира Съботинова получи пожелания за здраве, лични и професионални успехи от своите родители , които са в Америка, както и от колегите й от ЮЗУ.

БЕТИНА АПОСТОЛОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *