Дженифър Анистън не съжалява, че няма деца

Дженифър Анистън не съжалява, че няма деца и не се чувства виновна за това. Актрисата отрече да е “тъжен и бездетен човек” и заяви, че е работила твърде упорито, за да бъде сведен животът й само до това, предаде асошиейтед прес, цитирана от пик.

“Аз съм в период, когато не съм сигурна какво правя. Като на кръстопът съм, опитвам се да разбера какво ме вдъхновява истински. Това, което преди ме интригуваше, вече не го прави… Най-голямото ми предизвикателство сега е да разбера от какво сърцето ми започва да пее”, призна актрисата.

Дженифър Анистън разказа, че приоритетите й са се променили след сватбата й с Джъстин Теру миналата година. Затова, ако се откъсва от съпруга си заради снимки, ролята трябва да си струва. Тя е убедена, че най-накрая е намерила “точния човек за нея”. “Защо той е точният човек за мен? Знам само, че се чувствам напълно гледана и обожавана, независимо в какво състояние . . . така проявявам най-доброто от себе си, защото толкова много го обичам. Той е толкова добър човек”, каза Анистън.

Въпреки че е щастлива в сегашната си връзка, Дженифър Анистън обясни, че е почувствала нужда да отговори на всички, които критикуват решението й да няма деца или как изглежда. Тя направи това в статия за хъфингтън пост през юли.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *