Джиджи Хадид с разкрития за раждането и майчинството

Джиджи Хадид и Зейн Малик станаха родители за първи път през септември.

Бебето е момиченце и скоро се разбра, че то носи името Кай. Моделката постна няколко снимки с дъщеря си, но крие нейното лице и не издава много информация за малката. Но, сега звездата проговори пред „Vogue“ за майчинството и предизвикателствата пред раждането.

Джиджи разкрива, че е искала да роди в болница в Ню Йорк, но накрая е решила да роди в семейната ферма в Пенсилвания. В момента Джиджи и Зейн живеят там, заедно с майката на моделката – Йоланда Хадид, както и по-малката сестра – Бела Хадид.

Ражденото отнело цели 14 часа, а до Джиджи Хадид били Зейн, Йоланда, акушерка и асистент на акушерката.

„Дори не разбрах, че тя е излязла от мен. Бях толкова изтощена и погледнах нагоре, и той я държеше. Беше толкова сладко“, споделя манекенката.

Хадид разкри, че не е искала епидурално раждане.

„Знаех, че това ще бъде най-голямата болка в живота ми, но трябва да се предадеш и да си кажеш: „Това е, нещата стоят така“. И това ми харесваше. Определено имаше момент, в който се чудех какво ли ще е епидуралноо раждане, по какъв начин ще е различно. Акушерката ме погледна и каза: „Трябва да направиш това. Никой не може да ти помогне. Мина момента, в който можеше да има епидурално раждане, така или иначе“, разкрива звездата.

Зейн Малик сега е горд татко, но му е било трудно да гледа как Джиджи се мъчи.

Моделката уточни, че иска Кай да бъде отгледана в Пенсилвания.

„Зеленината и начина на живот край фермата ме накараха да бъда балансирано дете, а това е важно за мен и Зейн. Мисля, че да даваш на детето си възможност да изследва различни интереси, е красиво нещо“, добавя тя.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *