Джипито д-р В. Каракостова празнува рожден ден между няколко ваксини, дъщеря й Константина й изпрати скъп подарък – колаж със снимки

Общопрактикуващият лекар д-р Виктория Каракостова посрещна рождения си ден в работна атмосфера. В паузата между няколко ваксини, които направи на пациенти в кабинета си в Кочериново, докторката хвърляше поглед в социалната мрежа, където валяха стотици честитки от приятели, колеги и признателни пациенти.
„Получих един флакон с ваксината на „Модерна” и по думите на епидемиоложката съм привилегирована, тъй като дозите в нея са 11, докато на „Пфайзер” са 6. Имунизирах пациенти по списъка, в който са записани 300 човека. Почти половината от тях вече са ваксинирани, от които 70 са с „АстраЗенека”, 40 с „Модерна” и 30 с „Пфайзер”. Процесът с имунизацията е бавен, по 1 флакон на седмица, „на час по лъжичка“, но пак добре, че дават по малко.
Някои от моите пациенти, докато чакаха ваксините, се разболяха, други се имунизираха в зелените коридори в Благоевград. В началото на месец май предстои втора игла с „АстраЗенека”, като нито един мой пациент не се е оплакал от остри странични реакции“, обясни д-р Каракостова.
За рождения си ден още рано сутринта била приятно изненадана с колетна пратка от нейната дъщеря, която е стажант лекар в София.
„Най-скъпият подарък беше от моята дъщеря Константина. Колаж със снимки, приготвен от нея, и чаша със зодиакалния ми знак Телец с шеговит текст“, сподели д-р Каракостова.
Вечерта тя отпразнува рождения си ден със съпруга си д-р Николай Нешев, който й поднесе в аванс своя подарък – златен пръстен с уникалния скъпоценен камък танзанит и диаманти, закупен по време на семейната екскурзия в Занзибар.
БЕТИНА АПОСТОЛОВА


Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *