Джипи, съученичка на Мая Манолова, пета в листата на БСП в Кюстендил

Съученичка на Мая Манолова е в листата на БСП за предстоящия вот за народни представители в 10-и МИР – Кюстендил. Д-р Лидия Манева е пета в червената листа, този факт стана известен в събота, когато социалистите от Кюстендилска област регистрираха листата си в РИК. Петото място беше определено на заседание на областното ръководство на БСП за коалиционен партньор, но Националният съвет на левицата е определил за позицията д-р Манева от гражданската квота. Повече от 20 г. тя работи като личен лекар в Кюстендил.

Д-р Лидия Манева каза пред “Струма”: “Бях съученичка на Мая Манолова, учихме в съседни класове в гимназията. Не сме били приятелки, но я познавам още оттогава. Не съм член на БСП, но симпатизирам на партията. Избрана съм от гражданската квота в листата. Тъгувам за живота преди демокрацията. Живеехме спокойно, имаше ред и дисциплина. Сега е различно”, заяви д-р Манева. 

Социалистът д-р Първан Дангов е на 8-ма позиция. Както “Струма” писа, той беше издигнат за кандидат-депутат от малките общини Бобошево и Кочериново. Социалистите от БСП в Дупница не го номинираха.

В листата на БСП в 10-и МИР – Кюстендил има още юрист, двама собственици на фирми, ветеринар, зъболекар…

ЙОРДАНКА ПОПОВА 

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *