HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Джипът на врачанския кмет излетя от пътя, виновникът избяга

Тежък пътен инцидент с участието на ТИР и джипа на кмета на Враца Калин Каменов е станал на международния път Е-79, пише Булнюз.

Преди около 10-ина дни градоначалникът е пътувал по задачи към София, когато в района на село Лютидол внезапно пред него с висока скорост излязъл ТИР. Шофьорът на Калин Каменов в последния момент успял да избегне челния удар, като завил вдясно и изхвърчал в полето.

Водачът на камиона видял какво е причинил и избягал от мястото на инцидента. Калин Каменов незабавно подал сигнал на тел.112 и малко преди Враца беглецът бил заловен. На шофьора е бил съставен акт и е освободен.

От община Враца потвърдиха за инцидента, като добавиха, че катастрофата е избегната заради добрата реакция на шофьора на кмета и фактът, че джипът БМВ Х5 се е движил с разрешената скорост.

„Призовавам всеки свидетел или участник в ПТП да сигнализира веднага на контролните органи, за да може виновниците да бъдат заловени и да си понесат последствията от безразсъдното си поведение“, заяви кметът на Враца Калин Каменов.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *