Джулиана Гани става преподавател във ВУЗ

Мис Силикон Джулиана Гани ще преподава мода от тази есен във Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите в Пловдив. Красавицата ще води специален курс, в който ще дава съвети на студентите за мода и стайлинг, пише Intrigi.bg. Тя ги насочва как да се държат пред камера. Освен че вече тръгва по пътя на академичната кариера, в момента Джулиана учи своето трето висше. Специалността е артмениджмънт.

“Джулиана Гани беше отговорна, съвестна и много добра студентка. Сега разбрах, че записва и магистратура. Аз лично не проявявам интерес към нейните проявления в силикона и шоуто, вероятно защото съм от по-консервативната генерация. Но не мога да си затворя очите за определен кръг млади хора, които симпатизират на такива звезди. По желание на студентите организираме извънаудиторни курсове по спорт, изкуства, мода, журналистика, песни и танци… Джулиана Гани е предложила да организира курс по „Мода“, потвърди за “Марица” ректорът на ВУАРР проф. Димитър Димитров (виж страница 9).

Ще каня мои известни приятели, които ще споделят пред студентите своя опит. Надявам се часът ми да бъде интересен и посещаван, изрази надежди Джулиана Гани.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *