Джъстин Бийбър се ожени отново

Джъстин Бийбър и съпругата му Хейли Болдуин са официално женени (отново).  След като миналата година двойката си каза „Да“ в Ню Йорк, сега те повториха церемонията с венчалните халки в луксозен курорт в Южна Каролина.
Джъстин и Хейли размениха обети пред своите семейства. А сред 150-те звездни гости на религиозната церемония бяха Ед Шийрън, Кайли и Кендъл Дженър, както и известният чичо на Хейли – актьорът Алек Болдуин. 

Никой от щастливите младоженци не направи официално изявление, но жълтите издания следиха отблизо тържествата в луксозния курорт.

Джъстин Бийбър доби световна слава едва на 13-годишна възраст. Но през 2017 г. се оттегли от сцената заради проблемите си с депресията и употребата на наркотици. Певецът сподели, че не може да се справи с натиска, който популярността му носи. 

Бийбър посочи, че връзката му с Хейли Болдуин, както и вярата на двамата в Бог, е причина той да успее да се възстанови. 

„В момента съм в най-добрите години от живота ми – БРАК! Страхотна, откачена нова отговорност“, написа певецът в своя Инстаграм.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *