Диана Любенова с тайна дъщеря в Америка

Диана Любенова се оказа втора цигулка в живота на мъжа си Лес Уелдън, който има съпруга и голяма дъщеря в Америка. Именно заради това холивудският продуцент вече повече от 10 години бягал от брака с актрисата.

Първата му жена Анджела, която e американка със забележителна кариера на мениджър в компания за извозване на отпадъчни суровини в Калифорния, все още носи неговата фамилия. Лес умишлено не искал да се развеждат, защото според закона трябвало да раздели с нея натрупаното по време на брачния живот богатство, което според данни от киногилдията зад океана възлиза на почти 59 милиона долара. Възлюбеният на Диана бил хитрец и предпочитал да снове между двете си семейства, отколкото да олекне с половината от крупната сума. Дъщеря му Хана пък наскоро влязла в колеж и умеела да го рекетира за пари, изтъквайки най-вече факта, че заради Любенова ги изоставил и тя израснала буквално без баща.

Двете жени на Лес знаели една за друга, но никога не се били срещали очи в очи. Преди време водещата на „Тази събота“ и „Тази неделя“ призна, че общува с по-голямото му дете, но предимно чрез социалните мрежи. Нейната щерка София изобщо не се познавала с кака си, а я била виждала само по снимки. Макар Диана да дава вид на щастливо обвързана, колегите ѝ от телевизията разкриват, че не са я виждали заедно с Лес почти година. Актрисата обаче не обелвала и дума дали е прекратила връзката си с него, но и съседите ѝ в луксозния столичен квартал, в който живее, споделят, че я засичат само с детето, винаги намусена и угрижена.

В същото време интервютата с големите имена от световно кино, които правеше за предаването си, изведнъж секнаха. За никого не е тайна, че всичките ѝ срещи с холивудски звезди бяха уредени изцяло от нейния мъж. През многото години, в които нашенката върти любов с американския продуцент, тя тайно се надявала, че ще успее да му нахлузи брачния хомот и ще има права над спестяванията и имотите му из целия свят, но това така и не се случило. Диана обаче никога не оставяла магарето си в калта и получавала щедра сума, с която издържала не само себе си и малката София, а и цялата рода.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *