Диета с кисело мляко сваля 6 кг за седмица

Популярна диета гарантира, че можете да влезете във форма само за една седмица, като хапвате кисело мляко на корем. Твърди се, че с тази диета може да свалите между 4 и 6 килограма.

През цялата седмица е позволено да хапвате кисело мляко в неограничено количество, но с консумацията на другите продукти трябва да се съобразявате.

Диетолози също признават ефекта на диетата с кисело мляко, но предупреждават, че този хранителен режим не трябва да се прилага прекалено често, пише gotvach.bg.

Допустимо е да спазвате тази диета веднъж на два месеца, като в седемте дни от седмицата освен кисело мляко трябва да консумирате и други храни.

В първия, втория и третия ден в менюто си трябва да добавите варен ориз и варени картофи, като е разрешено и да пиете по една чаша бяло вино. Друг алкохол или газирани напитки не са разрешени.

В четвъртия, петия и шестия ден се позволява да хапвате варено или печено пилешко филе. Можете да добавите и гарнитура от пресни зеленчуци. През тези дни алкохолът не е позволен.

През седмия ден от диетата освен киселото мляко може да хапвате само плодове без банани и грозде. В последния ден от седмичната диета може да изпиете една чаша бяло вино.

Специалистите по хранене посочват, че след като приключите с диетата, е важно да не започнете с обилната консумация на храна, а постепенно да увеличавате количеството на продуктите, с които се храните.

По време на диетата кафето и чаят са позволени, стига да не надвишават количеството от една чаша на ден.

Според диетолозите хранителният режим е труден само през първите два дни, но след това организмът се настройва към храненията.

Диетата с кисело мляко е много лесна за прилагане, защото не изисква голямо разнообразие от хранителни продукти, които да редувате в менюто си.

Чрез киселото мляко, освен че ще свалите ненужните килограми, и ще изчистите организма си от токсините.

Киселото мляко е основен продукт и при повечето разтоварващи диети и задължителна здравословна храна всеки човек.

loading...


 

 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *