HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Диета с краставици: 7 кг за 10 дена

Диетата с краставици е много лесна и е с продължителност от 10 дни. През този период трябва да се консумират само няколко определени продукти.

При правилно спазване на диетата, може да се свали до 7 килограма. Естествено не трябва да пренебрегваме и физическата активност, която ще допринесе за постигане на крайния резултат. Ако нямате много време за по-сериозни тренировки, 30 минути ходене на ден също ще свърши добра работа.
Както се подразбира, краставицата е основната съставка в тази диета. Тя може да се хапва неограничено, особено в моменти, когато се чувства по-голям глад. Останалите продукти, които могат да се консумират, са риба тон, но без допълнителна мазнина, варени яйца, пълнозърнест хляб или
варени картофи. Позволена е консумацията е на пресни плодове, чай или кафе, но без подсладители. Забраняват се газираните напитки, алкохол. Между храненията може да се приготвят интересни варианти с краставица, които да заситят глада.
Може да си приготвите салата от краставици, като освен нарязаните краставици се прибавя около 200 грама кисело мляко, малко сол и пресен зелен лук по желание. Друга интересна идея е за шейк от краставици.
В него може да се добави пресен джинджифил, кората на една ябълка или например пресен спанак. Така шейкът от краставици ще стане богат на фибри, желязо, магнезий и много витамини.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *