Димитър Бербатов в див скандал заради паркиране

Един от най-добрите български футболисти Димитър Бербатов е в лют скандал с живеещите на баровската улица “Оборище” в София.

Причината е, че нападателят редовно паркира лъскавото си Бентли на паркомясто пред кооперация, като по този начин запушва автомобила на живеещ в блока. Заради рецидивната проява на футболиста обитателите на кооперацията непрекъснато влизали в словесни разправии с него. Той изслушвал невъзмутимо тирадите им и отричал да е направил нарушение. Напротив. Продължавал да паркира бентлито си на същото място.

Той не се стреснал дори от заплахата на хората, че ще надраскат скъпата кола. Бившата звезда на Манчестър Юнайтед високомерно се усмихвал, осъзнавайки, че хората не са простаци да постъпят така, пък и достатъчно много го уважават заради спортните му успехи. 

Живеещите в кооперацията са изумени от поведението му, защото, макар да няма работен ангажимент в момента, най-вероятно разполага с достатъчно пари, за да си плати за зелена зона, вместо да нарушава правилата за паркиране. Най-вероятно той спира на улицата, за да държи под око колата си, тъй като прекарва почти целия си ден в близко заведение. То се намира в непосредствена близост до офиса на фондацията му, която е на съседната улица. 

Бербатов стоял с часове в заведението и редовно си поръчвал фюжън таратор, обогатен с традициите на италианското изкуство. Когато му ставало скучно, започвал да мачка салфетки и да пълни с тях празните пластмасови бутилки от вода. Живеещите на Оборище забелязват, че Бербатов е почти по цял ден в центъра на София, но напоследък не са го засичали в компанията на жена му Елена. Според негови близки, отношенията им напоследък са напрегнати, а хубавата Елена, основателно или не, изпитвала ревност към съпруга си. 

Любопитното е, че точно срещу любимото заведение на Бербатов живее Славена Вътова, с която понякога голмайсторът сяда да обмени мисли за живота, спорта и изкуството, пише Галерия.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. Диего Армандо

    Бербатов е нагъл тип с просташко държание…само пред тв е мил и интелигентен и невинен……елементарно човече….въпреки че изкара няколко години в Англия където е бир свидетел на установен ред и дисциплина по улици гари и т.н и е спазвал всичко от до сега тука се скръндзи за 20лв на ден смешник….случай….на мач в Солун когато беше там…..всички играчи паркиряли на пяркингя до стадиона до входа има 40 50м…..нашия Ганьо единствен …бентлито на плочките на 2м от входа …селтак

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *