Димитър Бербатов стъпи на кюстендилския стадион „Осогово” и възкликна: Играл съм тук преди доста години, а съблекалните са си още същите

Легендата на българския футбол Димитър Бербатов се срещна с представители на футболните клубове от община Кюстендил. Той се запозна с проблемите и представи управленската си програма за президентското място в Българския футболен съюз.
„Въпросите и мненията се припокриват с почти всички отбори, с които се срещнахме. Най-големите проблеми, които от години си ги повтаряме, това са детско-юношеският и аматьорският футбол. И аз пред всички хора гледам да съм брутално откровен и честен, за да знаят с какъв човек си имат взимане- даване впоследствие, защото те ме познават, тъй като имам изграден имидж в обществото, но пък не знаят как аз действам. Как на моменти съм по-емоционален, защото обичам футбола, разбирам го. Имам идеи. Ако не ме интересуваше, щях да го карам лежерно и да не се занимавам. Затова съм тук, за да им покажа уважение и те на мен под формата, че присъстват. И им казвам, ако в момента ситуацията ви харесва, стойте си в нея. Ако не ви харесва, има начин да се променят нещата. За което виждам, че всички футболни гилдии апелират и ако искат да се случи, изборът е техен.Това е първата крачка. Като направим първата крачка, без да прескачаме, ще мислим за втора и трета”, каза Бербатов.
Той и неговият екип разговаряха над един час с футболните хора, като дискутираха проблемите и възможностите за промяна в българския футбол. „Играл съм на стадион „Осогово” преди доста време, а дори и съблекалните са си същите. Сега имам кауза – да се опитам да помогна”, заяви Бербатов.
Обиколката на Димитър Бербатов продължава и в останалите общини от област Кюстендил.

ГЕРГАНА ИВАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *