HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Димитър Делчев, Благоевград: „РБ – Глас народен“ няма да допуснем БСП да обръща курса на страната на изток

„Реформаторски блок – Глас народен“ ще бъде представителят на десните избиратели в парламента и няма да допуснем БСП да прави опити за обръщане на курса на страната на изток, заяви на големия концерт на коалицията „Реформаторски блок – Глас народен“ в благоевградския театър Димитър Делчев, водач на листата на Реформаторите за Благоевградска област.
След като Нинова си позволи да каже, че демокрацията е отнела много, следващата стъпка е да поиска тоталитаризъм, да включи задна скорост, за да ни върне 30 години назад и да се самопровъзгласи за диктатор, това няма да го допуснем, категоричен бе Делчев.

Само дясноцентристко правителство може да води държавата напред и да започне борбата с корупцията. Всички знаем, че има феодализирани кметства, депутати, които си изтъркаха обувките да обикалят министерски и кметски кабинети за далавера, министри с необяснимо богатство. Ако РБ е на власт, то не се съмнявайте, че ще има антикорупционен закон и ще започнем тази борба с корупцията, за да махнем този хомот и България да бъде силна европейска държава. Тогава ще се повишат и заплатите, и пенсиите, и ще имаме реални реформи във всички сектори, заяви водачът на листата.
В тази кампания минахме над 6000 километра, срещнахме се с хората в Благоевград, Банско, Разлог, Петрич, Сандански, Белица, Якоруда, Струмяни, Симитли, Кресна, Гоце Делчев, Гърмен. Имаме да минем още километри, но най-важното е, че чухме проблемите и те вече са в моя дневен ред. Навсякъде ме питат кога ще се върнат приятелите и близките, които са отишли в чужбина. Път назад към България има, трудно е, но ако имаме силно дясноцентристко правителство и се захванем с борбата с корупцията, с реформа в образованието, здравеопазването, правосъдието, стимулираме икономиката и бизнеса, съм убеден, че много ще поискат да се върнат в България, защото няма да отстъпваме на развитите европейски държави и това е моята цел, каза още Делчев.
В тази кампания в Благоевград нямаше дебат, останалите водачи на листи избягаха, не се появиха. Дали защото нямат какво да кажат, или защото биха се съгласили един с друг в популизма си, не знам. Не искам такива представители в парламента, каза още той.

Крайно време е в парламента да попаднат хора с морал и отговорност. Избирателите да спрат да се лъжат по гръмките обещания, заяви Анна Бистричка, трета в листата на Реформаторите.

Вельо Илиев, втори в листата, добави, че групата на „РБ – Глас народен“ в парламента ще бъде моторът на реформите в следващите 4 години.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *