Димитър Ирибозов: Благоевград няма време за експерименти, нужен му е енергичен и решителен кмет като Андон Тодоров

След по-малко от 2 г. от последните избори за местна власт община Благоевград е изправена пред нов избор за кмет.

Някак си при всяка предизборна кампания се повтарят едни и същи послания, обещания и надежди. Не може да се отрече, че всеки кмет е оставил следа след себе си в развитието и благоустрояването на общината. Може да се твърди обаче, че повечето от заемалите тази длъжност не са довеждали докрай започнатото, не са изпълнявали поетите обещания.

В изминалите години всяко едно общинско управление неглижираше въпроса с икономическото развитие на града. Не се търсеха сериозни инвеститори, които да осигурят заетост на населението с достойно заплащане на труда. Много жители на общината я напуснаха, търсещи препитание в други райони на страната или в чужбина. У хората се създаде трайно впечатление, че общината “пропада”, “загива”, няма “бъдеще” и ред други такива негативни усещания.

В оставащите малко повече от 2 г. до редовните кметски избори Благоевград и общината се нуждаят от енергичен, смел, можещ и решителен кмет, който да формира едно силно управление, насочено към решаване на проблемите, трупани с години.

Благоевград няма време за експерименти, а има нужда от човек, който има опит и кураж да довежда нещата докрай.

Такъв човек аз виждам в лицето на Андон Тодоров. От него се нуждаят благоевградчани в този критично труден за всички ни момент.

Защото той не ви обещава – той гарантира, че поетите ангажименти ще бъдат реализирани в полза на хората, а не на отделни икономически или политически субекти.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *