Топ теми

Динко с нова придобивка! Купи си бронетранспортьор

Скандалният ловец на бежанци Динко Вълев отново разбуни духовете. Ямболията си купи бронетранспортьор и побърза да се похвали с новата си придобивка в социалните мрежи.

Динко се изтипоса във Фейсбук, докато зарежда верижната машина на бензиностанция. Кадрите събраха хиляди лайкове, но не липсваха и такива, които се чудеха за какво му е на Динко подобна бойна техника.

„За война ли се готвиш?”, „Първо боен хеликоптер, а сега бронетранспортьор. Какво следва?”, чудят се хората.

Припомняме, че преди по-малко от година най-четеният английски таблоид The Sun посвети цяла статия на ямболията. Изданието коментираше последната придобивка на Динко – боен хеликоптер, с който той щял да лови бежанци. Тогава британските журналисти се чудеха как е възможно в България човек да си купи бойна машина.

Не е ясно за какво на Динко му е притрябвал бронетранспортьор и дали смята да го използва в борбата с мигранти по границата, пише флагман. Той обаче разполага и със специална машина, която вече няколко пъти използва за отпушване на ключови пътища след тежки катастрофи.

Появиха се и мнения, че Вълев е отредил подобно предназначение и за бронетранспортьора. Верижната машина е високо проходима и може лесно да преминава през заблатени и силно заснежени терени.

Хората се чудят колко гори това нещо и откъде ямболията разполага със средства за поддръжката му

Мненията на коментиращите обаче се обединиха около едно нещо – Динко няма право да кара бронетранспортьор по обществените пътища.

„Къде е КАТ? Този недосегаем ли е?”„Това нещо ще разкаже играта на асфалта”, „По закон е забранено верижна машина да се движи по обществените пътища”, „Човекът къде ли не обиколи с това нещо. Управниците не им пукаше за селата изобщо. Вие сега ли се заядохте? Асфалта, че асфалта. Като плащате по 100 лв за винетки и данъци сигурно по писти карате…Аман” са само част от коментарите за новата придобивка на Динко Вълев.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *