Диплом и много предметни награди за класа по поп и джаз пеене в Петрич от „Звезди в радиото-2017“

Диплом, предметни награди и много аплодисменти от публиката отнесоха възпитаниците от класа по поп и джаз пеене към читалище „Братя Миладинови“ в Петрич, които се състезаваха с над 70 деца в VІІ издание на конкурса „Звезди в радиото-2017“.

Сред талантите от класа на Магдалена Николова особено се отличиха Снежана Полизоева, която получи наградата на РУО, София Куирокидо, взела безапелационно наградата на детското жури, Никол Христова и Никол Илиева, които донесоха в Петрич поощрителни награди, и Анджела Стоянова, новият носител на специалната награда на журито.

Това бе безспорен успех и за М. Николова, която достойно пое щафетата от заминалата да работи в София Стела Георгиева. Възпитаничката на Академията за музикално и танцово изкуство в Пловдив освен в читалището в Петрич е и преподавател в НХГ – Благоевград, през нейната подготовка са минали доста български звезди – като беквокалистката в „Шоуто на Слави” Лилия Стефанова, финалистите в „Гласът на България“ Яница Рачева и Денис Христов, и мн. др.

ВАНЯ СИМЕОНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *