Директорът на ОДМВР-София с важна информация за инцидента, при който загина детето на Ивайло Московски

Трагичен инцидент стана днес между 14. 30 и 15 часа на регулирано трасе за моторни шейни в курорта Боровец, където са се спускали министърът на транспорта и синът му. При инцидента загина 4-годишният син на министъра.

Служители на ОДМВР-София извършват множество процесуални и оперативни действия под ръководството на Окръжна прокуратура – София. Трасетата са сложни за огледи и действията вероятно ще отнемат време. Най-вероятната причина за инцидента с шейната е неравност на трасето, което не е скоростно, но това предстои да бъде изяснено при огледа, съобщи на брифинг заместник директорът на ОДМВР-София комисар Веселин Георгиев във връзка с трагичния инцидент с 4-годишното момче днес в курорта, пише блиц.

В сайта на министерството на транспорта се появи съобщение: “В този изключително труден момент семейството на министър Ивайло Московски моли представителите на медиите да се съобразят със скръбта им и да уважат правото им на уединение. Благодарим за разбирането!” Загиналото момченце е по-малкият от двамата сина на Ивайло и Маринела Московски. По- големият е Александър, който е на 7 години. Съпругата, която работеше в българска банка, от години се грижи за децата, тъй като съпругът ѝ е един от най-ангажираните в правителството на Бойко Борисов. Ивайло Московски е сред най-успешните министри. Той е трети мандат начело на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *