Диско ретро маратон организират гастарбайтери в родното село Крупник

Музикално пътешествие във времето очаква крупничани на 17 август. Диско ретро маратон ще разтърси симитлийското село, а стадион „Арена Крупник“ ще бъде домакин на музикалното събитие.

Инициативата дошла от гастарбайтери, които работят и живеят в Лондон, но милеят за родината. Очакват да се получи едно незабравимо парти. Да се потанцува на открито под ритмите на БГ и всякаква друга ретро /и не само/ музика. За първа година ще бъде на стадиона, защото организаторите очакват повече хора.

Идеята се зародила около Нова година, когато обикновено се прибират гастарбайтерите. Тогава направили в местния ресторант подобно ретро парти. Харесало им, но искали да бъде по-мащабно. И решили да го направят на стадиона, за да се съберат повече хора, да потанцуват и се повеселят. Входът е свободен.

За събитието помага и кметът на община Симитли Апостол Апостолов. А DJ Алексей, който е от Крупник, е подготвил много изненади с избрани песни от 70-те, 80-те, 90-те години и по-нови, както и за всяка възраст.

Кметът Ваня Чакалска се надява събитието да излезе от рамките на селото и да стане общинско мероприятие.

И така, не пропускайте второто издание на ДИСКО РЕТРО МАРАТОН на 17.08.2019 г. от 21:00 ч. на стадион „Арена Крупник”, с. Крупник, община Симитли, с водещ DJ Алексей.

ИВАН ИВАНОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *