HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
Топ теми

Днес водата има Божествена сила днес, сънищата са пророчески

Луната е в знак Овен – Хората стават по-инициативни, по-импулсивни, по-хазартни, търсещи новото. Повишава се физическата активност. Проявява се нетърпение, искане да стане всичко и веднага. Не изяснявайте отношенията си, защото вместо това още повече ще се усложнят, предупреждава Ивелина Пенчева.

„Уязвими са главата, мозъкът, ушите, очите, зъбите. Необходимо е да се занимавате с профилактика на съответстващите заболявания. По-малко четете и не стойте дълго пред компютъра. Не посещавайте зъболекар. Препоръчва се натоварване на кръста и долната част на гръбначния стълб. Може да се правят всякакви упражнения оформящи талията. Не се преуморявайте нито физически, нито умствено“, добавя астрологът.

„Всичко, което се случи в 25-я лунен ден, може да се нарече „много шум за нищо”. Постарайте се да се успокоите и спокойно да размислите върху ситуацията. Може да ви подтикват към активни действия, но по-скоро нито полза, нито смисъл в тях има. Вслушвайте се във вътрешния си глас, обмислете живота си и това как вие възприемате света“, съветва Ивелина Пенчева.

„Всеки знак през този ден трябва да се възприема като указание за нещо. В резултат ще получите нови сили. Не трябва да започвате нищо ново през този ден, но трябва да завършите незавършеното“, предупреждава тя.

Според нея, днес е хубаво да се вземе вана, да се изкъпете, защото водата сега има Божествена сила. „Препоръчително е плуване, гмуркане, да се пие изворна вода. Добре е да се пие бяло вино и сокове“, съветва астрологът.

„Днес бързият секс не е привлекателен. Може да започнете с разпускащ масаж. Подходящ е чувственият и бавен секс“, добавя тя.

Според нея, сънищата сега са пророчески, но трябва да умеете правилно да ги изтълкувате.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *