Днес е ден за медитация! Не поглеждайте огледало, ако ще боравите с пари – само за благотворителност

Днес е 27-ми лунен ден – той е подходящ за мистично преображение, свързване с духовните източници, ден за постигане на божествена мъдрост и знание. Символ на 27-ми лунен ден е тризъбеца. Ден на Нептун, свързан е с водата.

Този период представлява хармонично съчетание на разума с интуицията. Полезно е да се занимавате със самообразование. Днес е много подходящо време за медитативни практики, но без концентриране върху определени изображения. Свързан е с лечителството, молитвите и светлите надежди за бъдещето.

 Опасно е да се гледа в днешния лунен ден огледало. Добре е човек да е на път и да не се привързва към определено място, да се слуша музика, да се общува с природата. Сложността на този ден се състои в това външната подвижност да се съчетае с пълното вътрешно разпускане и откритостта ни към тънката информация.

Не зацикляйте върху конкретни житейски и особено битови проблеми. Подходящо време за благотворителност. Всички останали операции с парични знаци са обречени на неуспех. Затова е желателно да се посветите изключително на спонсорство. Счита се, че парите дадени за благотворителност, създават светла карма и в последствие носят богатства – както материални, така и духовни.

Много е важно в основата на секса да стои любовта, близостта, приятелските отношения, а не само чистата физиология. Идеално време за първи полов контакт или за зачатие.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *