Днес е един от благословените дни – към Земята идва мощен енергиен поток

Венера е в тригон с Плутон – Това е период на романтични срещи, нови запознанства, романтични увлечения. По това време отношенията може бързо да преминат от периода на ухажване към интимност, тъй като се засилват сексуалните нужди и желания. Времето е подходящо за по-интензивно сближаване и взаимодействие. Ако личния хороскоп не противоречи – това е време на важни и сериозни отношения. Във вече съществуващите връзки може да се породи ревност и разправии.

Луната е в знак Близнаци от 04:39ч до 14:44ч на 31 март

Периодът принадлежи на въздушната стихия. Ключовите думи са дейност и активност. Емоциите са повърхностни. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се действа бързо, любознателността и любопитството стават по-активни. Хората са подложени на всякакви външни влияния, прекалено податливи, неспособни да мислят задълбочено и да вземат сериозни решения.

Денят е като нова страница, на която започваме да пишем близкото си бъдеще

Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система дробовете. От маникюр е добре да се откажете.

Продължава 5 лунен ден до 09:52ч на 29 март (от 08:22ч на 28 март)

Доминиращ 6 лунен ден от 09:52ч на 29 март до 10:27ч на 30 март

Един от благословените дни. Възможно е духовно пробуждане. В този ден към Земята идва мощен енергиен поток. Човек получава възможност да приема космическа енергия и космическа информация. За да чуете тихия шепот на интуицията, трябва да се държите спокойно, балансирано, да не допускате никакви спорове и конфликти.

Ден за получаване на любов и благодат. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци, които ви изпраща Вселената. Днес пристига много различна информация, но е необходимо да я “филтрирате“.

Шестият лунен ден дава на човека възможност да обмисли всички промени, настъпили през първите дни на лунния месец. Постепенно започват да му се откриват истини, които по-рано са били недостъпни за него. Приветстват се всички действия, които не са насочени към нарушение на космическият баланс. Могат да се започват нови дела.

Период на стабилност. В повечето случаи преминава мирно и спокойно. Всички ситуации са неутрални, не влияят върху цялостната картина на живота. Това време трябва да се използва за почивка и тихи, спокойни занимания. Идеален ден за почивка. Избягвайте да изразявате недоволство от живота, от другите. Бъдете въздържани, търпеливи и избягвайте провокациите. В конфликтни ситуации вземайте неутрална страна и се въздържайте от бурни емоционални реакции.

Днес избягвайте да давате своите вещи на други, нито пари на заем. В противен случай ще нарушите своя личен покой, успех и благополучие. Може да медитирате, да палите благовония или да правите аромотерапия. Денят е благоприятен за занимания с пранаяма и други подобни практики.

9 слънчев ден – Денят на Огъня е свързан с огромна мощ, способства многостранното творческо развитие и разширение на възможностите на човека, пише Епицентър. Ако имате подем на силите днес, това е добре. Покупки – само най-необходимото, това, което ще ви трябва скоро. Хубаво е да се посети църковен храм. Препоръчва се дома да се очисти от негативна енергия, да се държи непрекъснато запалена свещ, лампа.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *