Днес е много коварна сряда! Алена предупреждава за много неочаквани изненади!

Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван в „България днес“

Овен
Вместо да се оплаквате, стабилизирайте позициите си на работното място. Откажете се от прибързаните начинания, но бъдете дейни. Проблеми, които упорито отказвахте да разрешите, ви изнервят напълно заслужено. Виновници търсите някъде извън вас, но всъщност сте самите вие.

Телец
Преценявайте правилно действията си на работното място. Не се опитвайте да налагате мнението си, ако искате професионалният успех да не ви изостави. Избягвайте необмислените начинания. Няма да ви отминат служебни проблеми, породени от импулсивните ви действия. Не рискувайте.

Близнаци
Сутринта се справяте добре със задачите си на работното си място. Деловите разговори са особено успешни. Предложенията за инвестиции проверявайте внимателно, за да не вложите парите си напразно. По възможност не пътувайте.

Рак
Не е изключена възможността да поставите началото на успешна дейност, обвързана с нови делови партньори. До обед завършете вече запознатите задачи и направете крачката към началото на току-що разработените идеи. Успехът е с вас, ако подхождате разумно и отговорно към задълженията си.

Лъв
Настъпил е мигът, в който можете да получите финансова подкрепа от деловите си партньори. Работещите в сферата на частния бизнес са задължени да проведат деловите си разговори. Инвестициите трябва да са в умерени граници. Не надхвърляйте възможностите си, за да не търпите провал.

Дева
Отхвърлете до края на деня набелязаните служебни задачи. Не се доверявайте сляпо на поднесената ви информация, за да не съсипете отношенията с колегите си. Ваши нови познати не са могли да ви впечатлят. Не допускайте да ви използват. Не си разваляйте настроението заради интригите, които сте дочули.

Везни
Бъдете инициативни, но с мярка и не се оставяйте във властта на ината си, който не само ви вреди, но ви печели и врагове. Пътувайте, ако прецените, че отдалечаването от работното място няма да обърка плановете ви и да изостанете със задачите си. Не рискувайте с необмислени начинания. Избегнете грешките.

Скорпион
Посветете деня на вече започнати задачи, които трябва да завършите днес. Неприятни новини, свързани с поредните опити да ви навредят, ще ви ядосат. Не отговаряйте със заядлив тон и не доказвайте правотата си, защото истината за лъжовната информация по ваш адрес съвсем скоро ще излезе наяве.

Стрелец
Очаква ви спокоен ден въпреки трудностите, с които за пореден път ще се справите без усилие. Разчитайте на рутината и натрупания си опит. Избягвайте необмислените начинания. Мнозина от вас ще се заемат с нова, приятна и перспективна задача. Разпределете силите си така, че да не се уморявате.

Козирог
Предизвиквате упорството на колегите ви, които отказват да ви подкрепят, защото не приемате мнението им. Не споделяйте новите си идеи, свързани с професионалните ви стремежи. Ако развивате проспериращ бизнес, със сигурност ще се намери кой да ви навреди, като се възползва от получената информация.

Водолей
Проявете упоритост във всичко, което правите. Запознанство ще е причина да съжалявате, че сте го поискали. На работното място се справяте блестящо със задълженията си. Не се притеснявайте от трудностите. Подгответе пътуване, свързано с провеждането на делова среща, която ще предизвика промени в живота ви.

Риби
Очаквайте предложения за служебни задачи, които ще ви донесат приходи. Поставете конкретни задачи на колегите си или на вашите подчинени, за да не ви създават проблеми. Пътувайте само при уговорена неотложна делова среща. Не се обвързвайте с обещания за участие в съдружие.

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *