Днес е 9-ти Лунен ден: първият фатален ден от месеца

Деветият лунен ден е първият от сатанинските дни на месеца, един от най-лошите в целия лунен цикъл. Настъпва днес в 14:33ч и продължава до 15:43ч на 12 юни. Той се счита за неуспешен за каквито и да било действия и ангажименти. Този ден ни призовава да бъдем внимателни към всичко.

Дори не мислете за някакви финансови транзакции, не слушайте съветниците. Съществува риск да стане жертва на измама и мошеничество. В 9-и лунен ден сме изправени пред измами, илюзии, машинации, интриги, трудности.

Не се занимавайте с никакви финансови дела, не давайте и не вземайте заем, не оформяйте документи. Повечето хора в този ден са конфликтни, оправдават се за собствените си грешки, прехвърлят отговорността за грешките си върху раменете на другите. Много трудно е по време на работа. Трудно може да се постигне споразумение.

Избягвайте стресови ситуации, максимално опростете работата си. По-добре е да не попадате под очите на началниците си изобщо. Колеги, клиенти и партньори са недружелюбни. Изчакайте с новите запознанства. 

Много е важно да се обърне внимание на това, което се случва днес. Защото няма нищо случайно. Каквото и да се случи е напомняне за това, което не сте направили или е било напразно. Ако започналата работа се провали, това означава, че когато сте започнали друго, което е било по- важно за вас, по някаква причина сте я оставили нещо, не сте го завършили. Ако ви укоряват, това означава, че и вие сте обидили някого, а ако сте били измамени, това означава, че сте постъпили нечестно с друг човек. 

Деветият лунен ден перфектно подхожда за тези, които се занимават с творчество. Днес можете да направите нещо наистина ценно и заслужаващо внимание.

Необходимо е да почистите стаята, дома. Направете ментално прочистване също. 

Днес е 23 слънчев ден – Ден на свободата. Спокойно се отпуснете и се оставете на потока на живота. Трябва колкото може повече да се радвате на деня, на малките неща, на живота, а не да се уединявате и да се предавате на унинието. Време за покаяние, но и за любов.


Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *