HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Днес ни осенява вдъхновението! Сънищата може да са пророчески

Днес можем да се заемем с лечебно гладуване, да повишим своята духовност. В този ден е добре да се чистим от шлаки – духовни и физически. Денят ще е пълен с изненади.

Добре е обаче идеите, които ни идват, да обсъдим с близките, да се допитаме до тяхното мнение, за да не се самозаблудим. Определено ще имаме желание да работим в екип. Денят е благоприятен за  новаторски начинания и интелектуални въпроси.

Всички ще бъдем насочени към новото, необичайното, а в главата ни ще връхлитат хиляди идеи. Възможна е голяма борба за получаване на нашата независимост, а на моменти, е възможно, да покажем своето ексцентрично поведение.

Неблагоприятен сън свидетелства само за това, че не сме в правилния път. Сън, веднага след полунощ, може да се окаже пророчески и трябва да му се обърне внимание.

Противопоказни са всички операции на ставите, процедури свързани с краката, лечение на артрит, нервната система, сетивните органи.

Отлично време за водни процедури, водата влияе благотворно. Препоръчват се и физически упражнения, както и дейност за раздвижване на кръвта.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *