ДОБРА ПОЛИЧБА! На Благовещение момченце проплака в Банско

С чудесна новина за появата на нов живот започна празничен ден Благовещение за Банско. Главният готвач на хотел „Кемпински Хотел Гранд Арена“ Никола Тодоров и съпругата му Евангелина станаха родители за втори път.

Навръх християнския празник проплака синът им, който ще носи името Матео. Малчуганът тежи 3.650 кг и се е появил на бял свят в столична клиника. Раждането е било планувано и въпреки строгите мерки в курорта  благодарение на съдействието на община Банско, здравните власти и полиция родилката е транспортирана до София.

Транспортирането е извършено в съответствие с всички изисквания, наложени заради коронавируса. Заради ограниченията, наложени за Банско, и забраната за напускане на града майката е пътувала сама. Бащата е останал в града заедно с по-голямата им дъщеричка, която е в начален курс.

Майката и най-новият жител на Банско са добре. Още в ранните сутрешни часове на вчерашния ден гордият татко съобщи добрата новина, която е като поличба за добро бъдеще на курорта. „Благата вест дойде!”, написа бащата Никола Тодоров и отправи благодарности към община Банско за съдействието: „Въпреки всички трудности и препятствия всичко е наред. Специални благодарности на Банско/Bansko Official за подкрепата и усилията, които положиха, за да може всичко да мине безпроблемно въпреки сложната ситуация“, благодари щастливият баща.

ЯНА ЙОРДАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *